top of page
  • Brainz Magazine

2 Kraftfulla Frågor Att Ställa Till Sig Själv För Att Kunna Gå Vidare & Bli En Positiv Person

Det är lätt för någon att säga "tänk positivt" när du ställs inför stora svårigheter och problem som inte verkar ta slut. Men att tänka positivt är inte alltid lätt, eller hur? Ett faktum, som är så enkelt men ändå kraftfullt, är att du kan inte ändra vad som hände i ditt förflutna. Och om du förstår och accepterar detta faktum kommer det att förändra ditt liv totalt.


Alldeles för många människor oroar sig och känner sig upprörda över vad som hände i deras förflutna, och det hindrar dem från att skapa det liv som de verkligen vill leva.


Låt oss säga att du inte fick den befordran som du längtat efter och som en följd av detta känner du dig upprörd och självsäkerheten dalar.


Nedan kan du läsa om två stycken kraftfulla frågeställningar som kan hjälpa dig att gå bortom dina tidigare misslyckanden och misstag så att du kan tänka och känna positivt igen.


Fråga 1: Vad har jag lärt mig av mina tidigare erfarenheter?


Ibland kan lärdomen betyda att du behöver skaffa dig mer kompetens eller bli mer kunnig inom ett område. Erfarenheten kan också visa dig vart du står i din karriär just nu så att du kan planera och vidta åtgärder för att komma dit du vill.


Lista så många lärdomar som du kan komma på!


Fråga 2: Vilka åtgärder måste jag vidta för att uppnå det jag vill?


Det här kan vara en verklighets kontroll. Du kanske inte är på den nivån du vill vara ännu, men du kan alltid arbeta för att komma dit. Denna frågeställning kommer att öppna ditt sinne för fantastiska möjligheter i din framtid.


Lista ner så många åtgärder du tror att du kan vidta för att få det du vill ha. När du har listan framför dig, börja vidta åtgärderna direkt!


Förresten, om du står inför ett problem eller en utmaning på grund av något som hänt i ditt förflutna och vill veta hur du kan övervinna det och förändra ditt liv för alltid, kontakta mig gärna via Facebook, Instagram, LinkedIn eller besök min hemsida för mer info!

 

Ursprungsartikel skriven på engelska av: Anna Frummerin, Executive Contributor. Läs den här!

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page