top of page
  • Brainz Magazine

6 Enkla Tips För Att Träffa Nya Vänner 2022

År 2021 går mot sitt slut. Hur var ditt "nya normala" för att få vänner? Var det svårare i år att få vänner virtuellt eller personligen? Tja, till att börja med är det svårt att skaffa nya vänner, särskilt eftersom början kan vara avgörande. Många människor vill starta en vänskap men har bara tålamod under en kort tid för att avgöra om det kommer att fungera eller inte! Vänner är inte så lätta att hitta nuförtiden eftersom sociala medier har gjort att den goda människan har träffats hårt! Att bygga något som håller kräver avsiktliga investeringar.Här är 6 enkla tips om hur du skaffar nya vänner


  1. Se till att du verkligen vill träffa nya människor!

  2. Skapa en öppen inbjudan koppla tid med nya människor som du träffar! Detta kommer att kräva avsiktlig uppsökande för att skapa tid en-mot-en med potentiella "vänner".

  3. Gör inga bedömningar! Ha friheten att veta att vi alla är människor som lever så gott vi kan.

  4. Va öppen och ha förståelse eftersom förtroende och tillit måste etableras över tid.

  5. Jämför dig inte med andra. Lär dig bara att acceptera personen för den den är eftersom vi inte är ansvariga för att förändra dem utan att vara förändringar!

  6. Var noga med att delta i nätverksevenemang som ger social tid att träffa nya människor och gå med i några livsgrupper i ditt samhälle! Eller skapa en själv! Ett proffstips, använd meetup.com för att göra detta!


Nu är det din tur att aktivera dessa enkla tips! Du vet aldrig vilken inverkan du kan ha genom att avsiktlig att ta dig ut och skaffa några nya vänner. Samma kretsar fungerar under en säsong men att träffa nya människor är ett långsiktigt arbete. Det är en del av grunden för mänskligt liv. Hur du får vänner spelar roll! Önskar dig ett gott vänskapsår!

 

Ursprungsartikel skriven på engelska av: Paula Orez, Executive Contributor. Läs den här!

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page