top of page
  • Brainz Magazine

7 Billiga MarknadsföringsTips För Småföretag

Brainz Magazines Expert Panel består utav handplockade och inbjudna experter som bidrar med sin kunskap och värdefulla insikt inom områdena Företagande, Personlig utveckling, Ledarskap, Innovation, Teknik och Livsstil. Expert Panelen delar med sig av sina bästa tips, råd och idéer inom olika ämnen.

 

1. Delta i kostnadsfria nätverksmöten.

Ett av de roligaste och största stegen du kan ta för att öka medvetenheten om ditt företag är att delta i kostnadsfria nätverksmöten. Detta gör att du kan skapa direkta kontakter med andra entreprenörer för att bygga ditt referens nätverk. Nu när de flesta nätverks evenemang görs på virtuella plattformar kan du delta i nätverks evenemang runt om i världen. Så gå ut och börja nätverka! – Arliss Dudley-Cash, affärs- och Self Love Coach2. Använd Facebook-grupper för att generera potentiella kunder.

Ett gratis och mycket effektivt marknadsföringstips är att använda Facebook-grupper för att generera potentiella kunder. Grupper, till sin natur, lockar likasinnade, så allt du behöver göra är att bestämma vilka grupper din nisch umgås i och engagera dig i konversationen. Att starta en egen grupp rekommenderas också starkt eftersom du kommer att ha fritt spelrum för att marknadsföra till den publiken. – Amanda Rose, VD för The Infinite Power of You Inc.3. Utnyttja kraften i en podcast.

Podcasts är ett effektivt marknadsföringsmedium. Genom att utnyttja kraften i en podcast till en hyper-målgrupp kan du enkelt visa upp din varumärkesexpertis och produkt-/tjänsteerbjudande samtidigt som du håller din tid och din kostnad minimal. Tillsammans med en övertygande uppmaning till handling får du lyssnarna att agera. – Aden Eyob, grundare och VD på Mind Medication4. Genomför gratis webbseminarier.

Dessa kan ske vecko- eller månadsvis. Du kan utveckla en kort presentation och leverera den en gång i veckan, två gånger i månaden eller en gång i månaden för en annan publik. Du kommer att kunna utöka din e-postlista och din publik kommer att lära känna dig bättre innan de investerar i dina produkter. – Elle Ballard, personligt varumärke och ledarskapscoach, talare, grundare av Women of the World Network™5. Hitta rätt hjälp.

Om du inte älskar marknadsföring, anställ någon som kan hjälpa dig med det omedelbart. Om marknadsföringstjänster ligger utanför din nuvarande budget, byt med ditt företag. Hitta någon som du kan byta dina tjänster eller produkter med för deras marknadsföringstjänster. Erbjud gratis marknadsförings-praktik till universitetsstudenter! Hitta ett sätt att få rätt hjälp. – Victoria S Rader, Possibility Coach™6. Skapa en e-postmarknadsföringsstrategi.

Ett misstag jag ser de flesta småföretag gör är att de inte har en strategi för att ta hand om nya leads. Faktum är att ungefär 90 % av de små företagsägarna jag tillfrågade uppgav att de inte skickar e-post till sin lista med någon form av regelbundenhet, om alls.


Mitt absoluta favoritmarknadsföringstips för småföretag är att skapa en e-post-marknadsföringsstrategi som levererar och influerar. Om du inte gör det alls finns det 100 % chans att göra det bättre – och det behöver inte kosta en arm och ett ben! Det är lika enkelt som att skicka ut ett e-postmeddelande som dina prenumeranter faktiskt vill få, vilket hjälper dig att bygga förtroende och förtrogenhet – två saker du behöver för att skapa lojala kunder. – Amber Barry, expert på e-postmarknadsföring och automatisering7. Gör några meningsfulla kopplingar.

Med lite hårt arbete kan du bygga upp ditt företag med några kostnadseffektiva marknadsföringstaktiker. Den ultimata framgången för alla affärsföretag kommer direkt att tillskrivas din förmåga att lära sig och genomföra en effektiv och framgångsrik marknadsföringsstrategi. I de sociala mediernas dagar är en marknadsföringsbudget inte nödvändigt så mycket som konsekvens är nyckeln.


Sociala mediegrupper och marknadsplats: Instagram #1 sociala medieplattform för att lägga upp bilder och prata om ditt företag, lägga upp nya kampanjer. För att inte tala om att du kan tagga vänner och kunder/klienter och få dem att dela vittnesbörd om din produkt eller tjänst.


Facebook-grupper och företagssidor: grupper är en helt avgörande förändring för att använda grupper eftersom du har möjlighet och chans att nå människor runt om i världen och uppmärksamma vad du gör. Ett bra sätt att skapa meningsfulla kontakter för att få försäljning, skala ditt företag eller koppla dig till människor som kan ta dig till nästa nivå. – Kocken LaToya Larkin, Black Girl Tamales


Ursprungsartikel skriven på engelska av: Brainz Magazine. Läs den här!

コメント


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page