top of page
  • Brainz Magazine

Använd Er Av Smart Packningsmaskin

I samarbete med Flowpack

 

Om ni jobbar inom livsmedelsindustrin och behöver packa på ett smart sätt, så är det inte fel att satsa på det som kallas flowpack. En flowpack maskin plastar in era varor på ett snabbt och effektivt sätt. Maskinen i sig har en intelligent automatik som gör att ni får mindre spill, färre driftstopp samt att det blir en bra mycket bättre synkronisering i produktionslinjen. Det går att använda er av olika sorters plastfilm i en flowpack. Det gör att ni kan ha så kallad krypfilm, som så att säga omsluter varan på ett bra sätt. Det finns även smart stekfilm som passar för färdigmat och halvfabrikat. Då går det värma upp maten med förpackningen på.Packa livsmedel på rätt sätt

Det gäller att packa livsmedel på ett bra sätt, så att de håller samt inte kontamineras. Genom att använda er av en flowpack samt rätt sorts plastfilm så kan ni packa på rätt sätt. Det är enkelt att använda denna maskin och det går snabbt att ställa om den för att packa olika saker. Det går även sätta eget tryck på filmen om ni vill. Varorna ligger skyddade på bra sätt efter ni packat dem. De slipper då skadas och förpackningen rättar sig efter varans längd. Det går att packa både vertikalt och horisontellt.


Många fördelar med en flowpack

Det finns många fördelar för er att ha en flowpack. Inom livsmedelsindustrin är det ofta extremt viktigt att allt hanteras på rätt sätt samt att produktionslinjen flyter på utan stopp eller krångel. Det är då bra att ha flowpackmaskiner så att ni kan packa på rätt sätt. Då kan ni plasta in era produkter på ett sätt som gör att de får lång hållbarhet och utan att de skadas när de fraktas eller hanteras. Att plasta in med flowpack gör att det blir en längre livslängd.


댓글


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page