top of page
  • Brainz Magazine

Bra Produkter För Ditt Skägg

Är du en av alla de män som kan stoltsera med ett snyggt skägg? För att skägget ska vara snyggt och se välvårdat ut, så gäller det att ta hand om det. På flera sätt! Dels bör du ju se till att ansa det och hålla det i trim, dels se till att tvätta det och vårda det med bra produkter. En mycket bra produkt att satsa på för skägget, det är skäggolja. Sen kan det vara värt att även satsa på ett bra skäggschampo samt kanske även ett skäggvax.


Använd dig av en bra skäggolja


Anledningen till att använda dig av en skäggolja i ditt skägg, det är dels för att det smörjer skägget på bra sätt, dels att det även smörjer huden under skägget. När du ska välja en skäggolja, eller andra skäggprodukter med för den delen, utgå då från vad det är för skägg du har. Ofta är det ju så att man utgår från hårtyp på huvudet för att hitta rätt schampo. Samma sak är det med ditt skägg. Har du till exempelvis ett tunt skägg eller ett mjukare skägg, så är det bra med en lättare olja. Det eftersom att den går då snabbt in i skägget.


Vårda ditt skägg


Att bara låta skägget växa fritt är sällan bra idé. Se till att ansa det med rätt sorts grooming verktyg. Det finns bra saxar, kammar, trimmers och annat att använda dig av. Sedan är det viktigt att tvätta skägget. Det går så klart bra att göra med samma tvål för ansiktet, men det allra bästa är att satsa på ett bra skäggschampo samt även ett skäggbalsam.


Sedan finns det även flera bra skäggprodukter som kan vara bra att ha för ditt skägg. Bland annat har du beard shaper, som hjälper dig att forma och återfukta skägget på bra sätt samt att du som sagt även har skäggolja och skäggvax.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page