top of page
  • Brainz Magazine

De Bästa Tipsen För Att Koppla Av Efter En Stressig Dag För En Affärskvinna

Det är alltid viktigt att hitta egen tid där du kan slappna av och låta all stress rinna av. Det finns många olika sätt och verktyg som vi kvinnor kan få oss själva att hitta lugnet igen, allt ifrån en bra bok till ett varmt bad.

Här är några enkla tips på hur du kan slappna av. Kanske vet du redan om dessa sätt men det är alltid bra med en påminnelse på om att ta hand om sig själv när man är mitt upp i allt och med den och med den stresspåverkan affärsvärlden faktiskt innehar.


En affärskvinnas favoritsaker


En affärskvinnans favoritsaker kan vara olika. En del tycker om nya tekniska prylar andra kanske en mysig soffa att sjunka ner i. Vad det än handlar om så är det helt klart viktigt att kunna slappna av och njuta efter jobbet. En del gillar att sjunka ner i ett bad med havssalt, levande ljus och kanske även någon av de diskreta Sexleksaker som finns på marknaden. Allt detta kan bidra till en avslappnande och skön kväll.

Träna regelbundet för att hålla stressen i schack

Att träna regelbundet är ett av de bästa sätten att hålla stressen i schack. När man tränar utsöndras endorfiner, som är kroppens egna lyckopiller, och det gör att man mår bättre psykiskt och fysiskt. Man sover också bättre när man tränar regelbundet, och det är en viktig del av en hållbar livsstil. Att träna jogging, styrketräning eller yoga är alla bra sätt att hålla sig i form, och det finns många olika typer av träningsprogram att välja mellan. Det viktiga är att man hittar ett program som passar ens egna behov och förmågor, så att man inte ger upp efter några veckor. Att ha en sund och aktiv livsstil är en av de bästa sakerna man kan göra för sin egen mentala och fysiska hälsa.


Unna dig själv en massage eller annan skön behandling


En skön massage är ett fantastiskt sätt att dra ner kroppens tempo och hitta lugnet igen. Det är en perfekt avkoppling efter en stressig dag, och det gör också att man känner sig mer avslappnad och pigg på samma gång. Massagen är inte bara skön för kroppen, utan även för själen och man känner sig som helt ny människa. När man blir masserad släpper man alla spänningar i kroppen, och man kan till och med somna till. Det finns olika typer av massager, men den mest populära är den klassiska thaimassagen. Thaimassagen innebär att man blir masserad med tryckande rörelser längs hela kroppen, och det är en mycket behaglig upplevelse. Andra typer av massager är shiatsu, ayurvedisk massage och hot stone massage.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page