top of page
  • Brainz Magazine

För Dig Som Behöver Renovera Köket

I samarbete med Vestfrost

 

Du som går i tankar på att renovera köket behöver säkerligen en del praktiska tips för att få renoveringen att rulla på så smidigt som möjligt.


Läs vidare för att få reda på varför märket Vestfrost är ett namn att lägga på minnet när du ska renovera köket. Vi ger också några tips med saker att tänka på så att renoveringen går så smidigt som möjligt.

Anlita en firma


Även om du själv är lite händig underlättar det något enormt att anlita en firma för hela jobbet. För det första går det snabbare vilket innebär att du och familjen slipper leva speciellt länge utan kök. Trots allt är köket hemmets mittpunkt och det är både svårt och omständligt att inte ha tillgång till det under en längre period.


Material, form och färg


Satsa på tidlösa material och färger i köket. Eftersom det ändå kostar en slant att renovera hela köket vill du inte gärna göra om det inom några år. När det kommer till formen bör du inte följa trender och vad som är på mode just nu. Utan du bör se till ditt eget och familjens behov.


Har ni nytta av en köksö eller kommer den mest att vara i vägen? Vill ni ha en öppen planlösning eller vill ni kunna stänga dörren om köket?


Satsa på vitvaror av kvalitet


Vitvaror är som regel rätt dyra. Men om du väljer kvalitet över kvantitet kan du ha samma vitvaror i många år framöver. Kolla in Vestfrost vitvarusortiment, här hittar du allt du behöver till köket.


Köp vitvaror som matchar storleken på köket och hushållets behov. Det finns ingen anledning till att köpa separat kyl och frys till ett mindre kök samt att en stor familj säkerligen behöver det extra utrymmet för att slippa handla var och varannan dag.


Vestfrost erbjuder vitvaror både till det lilla och det stora köket. Samt att du kan hitta smarta lösningar för mindre utrymmen. Och om du är en vinälskare kan du investera i en Vestfrost vinkyl till köket.

NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page