top of page
  • Brainz Magazine

Går Sol Och Säng Ihop?

Sommaren är runt hörnet, gräset är grönt och blommorna doftar som godast. Du ser fram emot sköna, vackra sommarkvällar och hoppas att det inte blir lika mycket regn som i fjol. Ja, detta är nog en av de vanligaste svenska drömmarna. Sinnebilden blir komplett om du lägger till en vacker trädgård med de nödvändigaste tillbehören. Vilka är de egentligen? Bland annat en fin solsäng, parasoll och kanske en färgglad drink i handen.Att tänka på inför ditt inköp av solsäng

Solsängar tillverkas av olika material bland annat trä eller aluminium. Utseendet varierar inte mycket olika solsängar emellan

.

Många menar att aluminium är att föredra, speciellt när det kommer till det svenska klimatet. De är bland annat stabila, slittåliga, påverkas inte av solen och är lättare att flytta ring och bära på. De rostar inte och är billigare jämfört med de andra modellerna.


Å andra sidan är solsängarna gjorda av trä lite skönare att ligga på och har oftast en längre livscykel men de kräver mer underhåll.


Så, tänk på din budget och på hur du kommer att använda solsängen innan inköp. Om du helst vill låta möblerna stå i trädgården och inte bry dig om vädret så passar aluminium bättre. Vill du däremot ha en mer klassisk modell kan trätillverkade solsängar vara ett bättre alternativ.


Glada sommardagar

Glada, lata sommardagar kräver förutom fina solsängar även sköna dynor till dem. Välj en färg som tål smuts t.ex. grå eller mörkblå. Helst ska du köpa in dynor som är lätta att tvätta och torkar snabbt.


Lägg till en fin bok, en kopp kaffe eller ett trevligt sällskap så är sommaren räddad. Passa även på att fixa till lite i trädgården, vattna blommorna eller plantera nya ifall säsongen tillåter och pusta ut i din nya, fina solsäng. Sommaren är årets bästa tid för avkoppling och njutning. Ta vara på den.


Kommentare


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page