top of page
  • Brainz Magazine

Hur Du Fräschar Upp Ditt Kök Med Små Förändringar

Är det dags att ge ditt kök en liten makeover? Att fräscha upp ditt befintliga kök är en fördelaktig strategi både ekonomiskt och miljömässigt. Det är inte så svårt att förnya, med nya handtag, knoppar, måla om, byta ut lite skåp och så vidare. Här nedan ska du få lite bra tips på hur du kan förnya ditt kök.


Handtagsbyte som gör större skillnad än du tror


Att byta ut handtagen och knopparna på köksluckor och lådor kan förvandla även de mest enkla standardluckorna till något helt nytt och unikt. Se alla de fina möjligheterna här. Det är viktigt att tänka på känslan i övriga delar av ditt hem och söka efter en enhetlig röd tråd. Beroende på om rummet har en modern eller lantlig stil kan du överväga handtag i mässing för elegans eller knoppar i krom för en ren och tidlös look. För att undvika onödiga hål i dina köksluckor är det också klokt att välja handtag som passar måtten på de befintliga hålen.


Ersätt gamla överskåp med öppna vägghyllor


Om du inte är nöjd med förvaringen i ditt kök finns det flera knep du kan använda dig av. Ett effektivt sätt att skapa en öppnare och luftigare känsla är att ta bort dina gamla överskåp och istället installera öppna vägghyllor. Öppna hyllor gör det enklare att snabbt nå de föremål du använder ofta i din vardag och omvandlar porslin och keramik till vackra inredningsdetaljer.


Byt ut din köksbänk


En ny bänkskiva kan verkligen lyfta både utseendet och funktionaliteten i ditt kök! Att byta ut din bänkskiva är faktiskt enklare än du kanske tror, eftersom de kan skräddarsys efter exakta mått. Olika material erbjuder olika fördelar. Naturlig eller kompositsten är både tåliga och tidlösa. Trä ger en varm och levande känsla till ditt kök, medan laminat utgör ett enkelt, mångsidigt och prisvärt alternativ.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page