top of page
  • Brainz Magazine

Hur Får Jag Brösten Att Se Mindre Ut?

En del kvinnor upplever att deras bröst är allt för stora och vill kunna dölja det på ett bra sätt. För att slippa göra en operation, så kan man istället satsa på en minimizer bh.

Man kan säga att det är raka motsatsen till en push-up bh. En minimizer bh är alltså en bh som gör att dina bröst ser mindre ut. En sådan typ av bh har designats för kvinnor med större byst som har behov av att få rätt stöd och komfort samt för att få brösten att s e mindre ut.Hur fungerar en minimizer bh?

En minimizeer bh har en särskild passform samt utformning som gör att dina bröst får mer plats. Det blir alltså ingen push-up effekt med den. Det gör att bysten direkt ser mindre ut. Denna typ av bh ha räven mjuka kupor samt breda axelband. Det för att den ska kunna ge dig rätt support samt att den ska vara bekväm att bära. Det är perfekt att välja denna sorts bh om det är så att du har större bröst som du vill ska se mindre ut. Det spelar ingen roll om det är för du vill ha mindre klyfta eller för att du känner dig mer bekväm med en mindre byst. Eftersom den har mjuka kupor och en bra passform så sitter den nästan osynligt under de kläder du har på dig.


Välj rätt storlek

Även om en minimizer bh är till för att ge dig mindre bröst så måste du ändå välja rätt storlek. Du bör alltså inte ta en mindre storlek än vad du brukar ha, det ger snarare en motsatt effekt. Om du är osäker på vad du har för storlek så finns det många bra guider på nätet att kika på. Sedan är det bara att mäta och jämföra med den.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page