top of page
  • Brainz Magazine

Lyxvarumärket Gucci Tar Emot Kryptovalutor I Vissa Butiker

Gucci har meddelat att i slutet av denna månad kommer fem av dess butiker att acceptera betalningar i kryptovaluta.Alla Guccis butiker i USA, inkluderat Rodeo Drive i Los Angeles och New Yorks Wooster Street, kommer att acceptera betalningar i 10 olika kryptovalutor. Bland dem är Bitcoin, Bitcoin Cash, Shiba Inu och Ethereum. Vogue.com rapporterar: [Gucci] "kommer också att acceptera Dogecoin, en "meme" kryptovaluta som ursprungligen skapades som ett skämt. BBC News tillägger att alla varumärkets amerikanska butiker kommer att följa under de kommande månaderna.


Kunder som vill betala med kryptovaluta kommer att få ett e-postmeddelande med en QR-kod, som de kan använda med en digital plånbok.


Flytten är ytterligare en inblick i Guccis Web 3.0-ambitioner. I ett uttalande sa Marco Bizzarri, Guccis VD och koncernchef: "Gucci strävar alltid efter att ta till sig ny teknik när de kan ge en förbättrad upplevelse för våra kunder. Nu när vi kan integrera kryptovalutor i vårt betalningssystem är det en naturlig utveckling för de kunder som vill ha det här alternativet tillgängligt för dem.”

 

Ursprungsartikel skriven på engelska av: Brainz Magazine. Läs den här!

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page