top of page
  • Brainz Magazine

Produkter För Män Och Deras Livsstil

Det finns oändliga med produkter för kvinnors hudvård där ute, menför män? Inte så mycket. Det är därför vi tillägnar alla män som letar efter tips och tricks med sin hud och sitt skägg denna artikel. Det finns produkter som är hållbara och miljövänliga, så du tar inte bara hand om dig själv, du tar hand om planeten också.


Skäggvård


Skäggunderhåll kommer att vara olika för alla. Olika produkter finns även på https://www.mrbearfamily.com/se/. Det handlar bara om att lära sig vad som fungerar bäst för dig. Att regelbundet tvätta skägget kommer att hålla det friskt och rent. Hur mycket du än försöker att undvika det så kommer det alltid att finnas mat eller smuts som fastnar där. Använd skäggspecifika schampon, eftersom dina vanliga schampon kommer att leda till kliande och torrt skägg. Du vill göra denna process en till tre gånger i veckan för normalt skägg och normal hud. För dem med tunnare skägg och hud bör detta endast göras två gånger i veckan maximalt. Och för dem med fetare skägg och hud, håller man sig till tre gånger. För att få den där extra fukten och glansen, överväg att använda ett skäggbalsam. Detta kan vara bra för att hålla dina skägghår friska, särskilt när vi går in i kallare månader.


Ta hand om din hud


Varför tar inte fler killar hand om sin hud? De två främsta ursäkterna är ”Jag har inte tid” eller ”Jag ska spendera mina pengar på något annat”. Men i verkligheten, vad kostar mer i slutändan, att följa en hudvårdsrutin för män eller ignorera den helt? Dina rynkor lär komma fortare med åren ifall du inte tar hand om ditt ansikte och naturligtvis finns det krämer som tar hand om torr hud ifall du har en sådan. Oavsett hur din hud ser ut – unna dig hudvård. Det kommer du aldrig att ångra.


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page