top of page
  • Brainz Magazine

Skapa Mer Intimitet i Förhållandet

I samarbete med Kondomerbilligare.se

 

Går det att hålla intimiteten vid, samtidigt som man försöker få ihop hela livspusslet? Jo, visst går det, genom små enkla medel. Det finns flera saker både du och din partner kan göra, för att främja er passion. Testa att handla kondomer online tillsammans och kanske något mer. En leksak eller Pjur glidmedel till exempel. Det för att hotta till det lite. Dock är inte intimiteten bara något som har med sex att göra, utan det har även att göra med närhet och att finnas där för varandra.


Var kreativa när det gäller närhet


Kanske du tycker det är för lite fysisk närhet? Det krävs inte mycket för att bli det. Testa att hålla handen när ni går ute, kyss varandra, klia på ryggen eller i håret när ni ser tv och så vidare. det ger er en ökad intimitet och är inte bara för nyförälskade.


Få fram era känslor


Ett sätt att få fram vad ni känner, om det känns svårt att tala om, det är att skriva ett kärleksbrev. Skriv ner vad det är du tycker bäst om med din partner, vad det är du beundrar samt vad det är han eller hon gör som får dig att må allra bäst.


Ta gemensamt ansvar


För att ni ska kunna utveckla er intimitet på allra bästa sätt, så är det bra att ni i grunden har en bra relation där ni delar lika på alla sysslor i hemmet. Samt att ni kan backa upp varandra då det behövs. Det är ett måste för en bra relation.


Boosta ert sexliv


Sen är det ju så att en del av intimiteten, den återfinns i sexlivet. Det går utmärkt att addera energi till ert förhållande genom att krydda upp sexlivet. Detta kan göras på olika sätt. Det kan vara att köpa Durex kondomer till att köpa olika sexleksaker till att testa nya saker tillsammans. Släpp prestigen, våga skratta tillsammans i sängen samt se även till att ni kan tala öppet där, om vad det är ni gillar och inte. Det gör att ni kommer närmare varandra på ett bra sätt.

NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page