top of page
  • Brainz Magazine

Tips På Etikettskrivare

Etikettskrivare används för att skriva ut olika typer av etiketter för märkning inom flertalet branscher. Naturligtvis kan även etikettskrivare användas för att skriva ut egna personliga etiketter. Numer används dessutom streckkoder inom en mängd olika branscher och industrier för märkning av varor och då behövs ofta en streckkodsskrivare för både små och stora upplagor. Allt detta och mycket till kan du erhålla med en etikettskrivare. Vi tipsar om hur du ska tänka inför eventuellt köp av etikettskrivare.


Att tänka på


När du ska välja en ny etikettskrivare är det viktigt att du först tar reda på om den har stöd för typen av etikett du vill använda och tänka igenom ditt behov. Det finns så m ånga olika varianter av etikettskrivare så chansen att det finns en etikettskrivare som uppfyller just ditt behov är stort. Förutsättningen är dock att du tänkt igenom olika saker. Dina utskriftsbehov beror i första hand på din verksamhets uppbyggnad och produktionskrav. Hur ska skrivaren användas? Vilken typ av etikett ska skrivas? Vilka produktionskrav ställs på skrivaren? Prestandan kan variera en del. Olika etikettskrivare har olika tekniker för utskrift som lämpar sig mer eller mindre bra beroende på ditt användningsområde. En del är materialanpassade. En etikettskrivare som skriver ut pappersetiketter har sällan samma kapacitet som en etikettskrivare som skriver ut plastetiketter.


Mobilitet och pris


Två av de aspekter du speciellt bör tänka igenom är ifall du behöver en mobil etikettskrivare och streckkodsskrivare eller ej. Streckkoder används inom en mängd olika branscher och industrier för märkning av varor. Skrivare finns för både små och stora upplagor. Tänk på att en streckkodsskrivare också kan användas för utskrift av biljetter, ID-band, tags, kvitton etc. Slutligen är naturligtvis pris en viktig komponent. Oavsett om du letar efter en billig etikettskrivare eller en lite dyrare etikettskrivare så är dock alltid en väl strategi för ert behov ofta det som är avgörande.

Lycka till!

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page