top of page
  • Brainz Magazine

Välj En Ställbar Säng

Om det är så att du ska köpa en ny säng, så kan en bra variant av detta vara en så kallad ställbar säng eller justerbar säng som det även kallas. En ställbar säng passa alla, oavsett ålder. Det passar även oavsett om du har ont i kroppen eller mår bra. Det som en justerbar säng gör, är helt enkelt att göra det lite bekvämare för dig och det inte bara då du sover!Många användningsområden med en justerbar säng

En ställbar säng är bra till mer än bara att sova skönt i. Eftersom du kan höja och sänka både huvudända och fotända, så kan den justeras till att passa för olika saker. Du kanske gillar att ligga i sängen för att koppla av, men ändå vill kunna ha med din laptop. Då är det bara att höja huvudändan för att få en bekväm position vid datorn.


Om du gillar att njuta av frukost i sängen, så gör en ställbar säng det så mycket enklare att sitta bekvämt för att kunna äta och dricka. Du slipper ha en hög med kuddar bak som stöd. Det är bara att höja huvudändan.


Bekvämt för gravida och med barnet

En justerbar är perfekt att sova i om du är gravid. Det eftersom du kan justera sängen att passa exakt så som du vill sova, trots stor mage eller ont i ryggen. Sedan, när barnet är fött och även lite större är det bra att ha en sådan här säng. Det är bra mycket bekvämare säng att sköta om barnet i, amma i och vila tillsammans med barnet i.


Bra säng för dig och din partner

En annan fördel med en justerbar säng, är att den kan motverka snarkningar. Det genom att avlasta andningsvägarna. Det gör du genom att höja ryggsektionen med ett par cm. Det gör både dig och din partner glada och ger er båda en bättre sömn.


En ställbar säng är även bra att ha för att kunna vila upp dig i efter ett hårt träningspass. Det är b ara att höja benedelen för att vila benen till exempel.


Satsa på en justerbar säng

Som sagt, en ställbar säng, den har många fördelar och passar både för att sova i så väl som att göra annat i. Så det är definitivt en säng att satsa på att ha. Det oavsett om du är gammal eller ung, man eller kvinna!


Comentarios


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page