top of page
  • Brainz Magazine

Varumärken Som Lyfter Ditt Hem

Gillar du design? Då är du säkert en sådan som älskar olika heminredningsstilar och följer med i inredningstrender som kommer och går. En egen inredningsstil som faktiskt är relativt vanlig är att ta fasta på ett varumärke som man tycker mycket upp och fortsätta att inhandla varor från just det varumärket. Det blir som en varumärkesstil för sig som kan förgylla ditt hem. Här listar vi några varumärken som kan ge dig just din inredningsstil.


Södahl


Designartiklar till bra priser. I hemmet ska det finnas plats för vackra detaljer, välbefinnande och en smula vardagslyx. Södahl förenar estetik och stilmedvetande med mer komfort, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av en trygg och inspirerande bas med dina närmaste. Ta gärna en titt på Södahls stora urval av moderna och inbjudande hemtextilier.


Alfi


Juwel kanske du redan känner till som termoskanna. Då vet du att Alfi står för både snygg design och kvalitet. 1914 tillverkade Alfi världens första serietillverkade termos behållare med glasinsats. För Alfi är tillverkningen av termoskannor, termosflaskor, termosmuggar och dricksflaskor en huvuduppgift och inte en sidoproduktion, som det är för många andra på marknaden. Det betyder att Alfi använder sig av alla resurser och know-how inom kärnområdet: att tillverka termosbehållare av absolut toppkvalitet.


Rosti


Rosti är ett danskt varumärke grundat 1944 av Rolf Fahrenholtz och Stig Jørgensen. Varumärkets mest kända produkt är Margrethe-skålen, som 1954 med tillstånd från det danska hovet fick sitt namn efter den nuvarande danska drottningen Margrethe II. Rosti tillverkar hållbara produkter med fokus på funktion, kvalitet, färger och god design. Många av Rostis produkter som lanserades på 1950- och 1960-talen är fortfarande i produktion och säljs över hela världen, främst i Europa, men även USA och Kanada är viktiga marknader. Varumärket kommer också att fortsätta utveckla nya koncept och produkter baserade på samma designfilosofi som tidigare.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page