top of page
  • Brainz Magazine

Viktigt Med Välstädat Hotell

I samarbete med Alliance Plus

 

För att gäster ska trivas bra på ett hotell så gäller det att ha bra service, kvalitet samt att det är välstädat. Den vanligaste orsaken till att en gäst begär att få byta rum är att det är ostädat. Har man inte städade rum på det hotell man äger så kan det dra ner betyget en hel del även om allt annat är tipp topp! Äger du ett hotell kan det vara smart att använda dig hotellstädning Stockholm via en städfirma som specialiserat sig på just det. Sedan är det inte bara rummen som bör vara välstädade, utan det gäller även alla allmänna utrymmen så som lobbyn, receptionen, hissen, restaurangen och så vidare.Välstädat hotell ger fler besökare

Om man söker på hotell på nätet och läser olika recensioner så är det allt som oftast skrivet om det är ett hotell som ser till att ha det rent eller om det är ett hotell som är mindre bra på det. Hur välstädat ett hotell är, det är något de allra flesta resenärer bryr sig om. Städningen är avgörande för att gästen ska trivas samt känna att de haft en lyckad hotellvistelse. Det man som hotellägare absolut inte vill är att få negativa omdömen på Tripadvisor och liknande, särskilt inte för att det är dåligt städat. Det är ju så enkelt att ha rena utrymmen och rum på ett hotell. Det genom hotellstädning Stockholm.


Ha bra service

Det är inte bara städningen som är en viktig del av ett hotell. Det gäller även att ha god service och att lyssna på dina gästers önskemål. Bra kvalitet är även det en del av det hela. Det gäller då att ha bra kvalitet på allt från sängar till utrustning på rummet. Så vill du ha återkommande gäster, se till att satsa på att ha bra kvalitet, bra service och ett välstädat hotell!


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page