top of page
  • Brainz Magazine

Att tänka på då du ska flytta

I samarbete med Växjö Flyttfirma

 

Funderar du på att flytta, eller har du redan en bostad som du ska göra din flytt till? Det är ju en del saker att tänka på inför en flytt. Det är rätt mycket som ska tas tag i, så det gäller att ha en god planering. Du bör fundera på hur själva flytten ska gå till. Om du ska anlita flyttfirma Växjö eller om du ska be dina vänner ställa upp som bärhjälp. Innan det är dags att bära och transportera så ska du ju ha packat alla grejer med. Ett tips är att rensa innan du börjar packa. Utöver det så är det även ett måste att se över alla dina avtal och abonnemang. En del av dem går att flytta med till nya stället, andra måste sägas upp och sedan tecknas nytt. Du ska även kontakta ditt försäkringsbolag så att hemförsäkringen flyttas till nya bostaden. Dessutom får du inte missa att göra en adressändring.Flytta på egen hand eller med flyttfirma?

Du bör i god tid bestämma dig för om du ska anlita en flyttfirma i Växjö eller be vänner om hjälp. Det eftersom du bör boka eller fråga i god tid. En flytt med flyttfirma kan vara skönt, då det går snabbt och du slipper engagera dig i att bära. Flyttar du själv så måste du som sagt ha vänner som hjälper dig, samt även fixa bil eller kärra att transportera allt i.


Packa på rätt sätt

Det spelar ingen roll om du ber vänner om hjälp eller anlitar flyttfirma, du måste packa alla saker före du flyttar. Så till vida att du inte har anlitat en flyttfirma som även har det som en av sina tjänster. När du ska packa, rensa först ut saker som inte ska med till nya bostaden. Sedan se till att packa bra i alla lådor, samt märk upp dem med vad det är i, eller vilket rum de ska till i nya bostaden.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page