top of page
  • Brainz Magazine

Banderoller – Att Köpa Sig Effektiv Exponering Till Ett Lågt Pris

I samarbete med Expofy

 

Att man ska ha bra skyltning för sitt företag är en självklarhet. Men att välja rätt typ av skyltning kan vara en utmaning. Många gånger kan man som företagare känna att det blir väldigt dyrt för något som kanske inte exponeras lika mycket som andra marknadsföringskanaler. Men skyltning behöver inte vara så dyrt om du väljer rätt typ av material från början. Och när vi pratar om exponeringen kan du öka den markant om du får hjälp att placera den på rätt plats.


Banderollen den kostnadseffektiva produkten

Banderoller är den typ av skyltning som du kan komma undan med ett billigt resultat samtidigt som det ger fantastiskt exponering. Banderoller kommer i flera olika material vilket gör att den kan placeras på de flesta platser. De har även en fantastisk färgåtergivning som får alla typer av motiv att ”poppa”. Den kanske största fördelen med att använda banderoller som skyltmetod är att de har ett mycket lågt kvadratmeterpris. Detta innebär att du kan trycka jättelika banderoller för en tredjedel av kostnaden gentemot andra skyltmaterial. Perfekt om du både ska ha en temporärskylt eller har en lägre budget. För att använda denna enkla skyltlösning bäst för ditt företag så finns det ett flertal populära sätt att placera de på. Alla har sina fördelar men kanske inte passar till alla typer av branscher.


Skylta vid vägkanten med banderoller

Den kanske absolut vanligaste och mest utnyttjade ytan för banderoller är vid vägkanten. Här får du en enorm exponering speciellt om det är vid en lite större väg. På många vägar passerar det flera hundra tusen personer om året som då blir exponerade av ditt företags budskap. Eftersom banderoller har en stark kvalité och är tålig mot hårdare väder kan de sitta uppe i flera år. Väljer du också frontlitmaterial till din banderoll får du ett klart och skarpt tryck med fin färgåtergivning.


Utnyttja staket vid inhängande områden

Staketbanderoller är ett perfekt sätt att exponera ditt företag på. Här kan du exponera ditt företag ut mot både bil- och gångtrafikanter. Ett perfekt sätt att marknadsföra ett nytt byggprojekt, ett evenemang som sker i snar framtid eller bara göra reklam för ditt företag som kan locka till sig nya kunder. Förutom att det ger bra exponering så kan de även användas för att minska insynen. Till exempel på byggarbetsplatser, evenemangsområden eller parkeringsplatser så kan det vara extra snyggt att placera banderoller på staket som omringar dessa områden. Om det är viktigt att det inte ska vara möjligt att se in alls i området kan du använda dig av frontlitbanderoller. Dessa stänger ute all möjlighet att se in och ger en fin återgivning till trycket. Dock behöver staket du fäster frontlitbanderollen i att vara fastgjutna. Detta är för att vinden inte kan passera igenom frontlitmaterialet och riskerar därför att välta staket om det blåser mycket.


Har du ett mindre staket som är i det enklare stuket kan man i stället använda sig av meshbanderoller. Dessa banderoller är gjorda i ett tunnare material med hål i vilket gör det möjligt för vinden att passera igenom. Detta ser fortfarande till att minska insynen men det är dock möjligt att se igenom. Så om det är viktigt att ta bort insynen helt så bör du i stället välja det tjockare materialet frontlit.


Sponsra en idrottsförening

Ett smart sätt att nå ut med sin exponering kan vara att sponsra en idrottsförening. Det kan vara allt från en liten fotbollsklubb till en hockeyförening i SSL. I idrottsföreningar kan man knyta många kontakter med andra företagare och på så sätt komma ut med sitt budskap. Genom att du sponsrar klubben med en banderoll kan du sedan nå ut med din logga på matcher där det kommer besökare från orter runt om i landet. Det är ett enkelt sätt att nå ut på och som inte heller kostar så mycket. Om du ser till att ta fram ett tryck i samarbete med klubben finns det större chans att banderollen alltid finns uppe.


Utnyttja så stora ytor som möjligt - Fasadbanderoller

Om du har tillgång till en fasad eller en större byggnad kan detta vara ett utmärkt sätt att exponera ditt företag på. Det ger dig möjlighet att satsa på en extra stor fasadbanderoll som kan ge ett otroligt resultat. Dock kan detta alternativ passa bäst för dig som har just tillgång till en fastighet eller som kanske arbetar i byggbranschen. För att kunna placera en fasadbanderoll på en fasad behöver du annars hyra en plats. Detta kan bli kostsamt och därför behöver man ta med detta när man beräknar på vad skyltningen kommer att kosta. Men om du har möjlighet att placera din banderoll på en central plats i en större stad kan denna investering vara värd kostnaden då du kommer få exponering av tusentals människor.


När du vill slå på stort

Om du redan testat alla mindre versioner av banderoller finns det ett sista alternativ att testa. Det ger ett storslaget lyft till dina banderoller och syns på flera 100 meters avstånd. Banderoller på skyltställning är idag ett mycket populärt val bland byggföretag men passar lika bra för att marknadsföra evenemang, kontorslokaler eller köpcentrum. En skyltställning kan både köpas in och ägas av dig själv eller så hyr du en under tiden som du vill skylta för ditt företag. Skyltställningar kommer i flera olika storlekar och kan visa upp ditt budskap i tre olika vinklar. Fördelen med att använda banderoller på en skyltställning är att du kan byta ut budskapet på skyltställningen utan att priset drar i väg.


Banderoller är helt enkelt en fantastiskt uppskattad produkt som kan användas till mycket. Det är en produkt som kan lösa mycket mer än vad du tror och används ofta till många speciallösningar. Våga tänka stort och välj en banderoll för att marknadsföra ditt företag idag!


コメント


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page