top of page
  • Brainz Magazine

4 Anledningar Till Att Anlita En Nanny

I samarbete med My-Nanny.Se

 

Att fokusera på sitt drömprojekt kan vara svårt när vardagen är stressig. Som förälder måste man hinna med att göra allt från att lämna av sitt barn på dagis eller skolan, till att skjutsa sitt barn till deras fritidsaktivitet. Det är då som en nanny kan kliva in i bilden och underlätta din vardag! Här kommer fyra anledningar till varför just du borde anlita professionell barnpassning.


1. Du får mer utrymme i kalendern


Oavsett om du behöver mer tid till att träna eller om du har ett projekt som du verkligen vill sätta igång med, är det alltid bra att få lite extra utrymme i kalendern. Genom att ha en barnvakt som sköter barnpassningen när det behövs kan du få lite extra egentid. De hjälper dig att hitta en balans i vardagen helt enkelt!


Med en trygg barnvakt från myNanny kan du känna dig säker med ditt val av barnvakt. Detta ger dig mer tid åt att fokusera på viktiga saker och gör det enklare för dig att ta det första steget för ett mer framgångsrikt liv!


2. En nanny är en investering i framtiden


En barnvakt hjälper inte bara till med att lösa livspusslet, utan de kan även vara en ordentlig investering i framtiden! Att du som förälder är mindre stressad gynnar alla och gör att du istället kan spendera kvalitetstid med ditt barn, utan att du måste vara på språng hela tiden. Detta kan leda till ett mer hållbart föräldraskap – vilket gynnar hela familjen!


Samtidigt kan en nanny hjälpa till med att utveckla ditt barn, då de får någon som är pedagogisk och utbildad inom barnpassning. De får också en ny lekkamrat, vilket är bra för deras sociala utveckling och gör att de kan skapa en ovärderlig vänskap med sin barnflicka!


3.Barnpassning finns att få utifrån dina behov


Alla har olika tidsplaner som de måste utgå ifrån i vardagen. Kanske har du ett komplicerat jobbschema eller så jobbar du natt. En flexibel barnvakt kan hjälpa dig hur din situation än ser ut. De kan anpassa sig utifrån dina önskemål och finns där när du än behöver dem!


Du kan välja själv vad för upplägg som passar din familj bäst. De vanligaste uppläggen för barnpassning är hämtning och lämning, regelbunden barnpassning och en barnvakt vid behov. Skräddarsy ett upplägg för din nanny för personlig barnpassning utifrån dina specifika behov.


4. Det finns tillgängligt överallt i Sverige


Hos myNanny kan du hitta en nanny i hela Sverige – från Skåne till Lappland och allt mittemellan! De erbjuder barnvakter i storstäder och ute på landsbygden, så att du kan hitta en barnvakt som bor nära dig.


Att ha någon som bor nära och kan rycka in när det behövs är väldigt effektivt och kan vara en stor underlättning, särskilt mycket när det händer något akut och ditt jobb behöver dig!


Få trygg och säker barnpassning redan idag! Om du vill få reda på fler fördelar med att anlita en barnflicka, kan du gå in på myNannys hemsida för mer information.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page