top of page
  • Brainz Magazine

Financer.com Publicerar Stor Guide Om Fonder

Allt fler börja spara och investera sina pengar. Idag finns det många olika sätt för att få pengarna att växa. Den som inte känner sig redo för att börja handla med aktier kan istället börja spara i fonder, vilket är både tryggare och säkrare. Financer.com har släppt en stor guide på hemsidan som guidar besökare till att lättare komma igång med att köpa fonder.Att komma igång med att handla med fonder behöver inte vara svårt. Det gäller framförallt att sätta sig i ämnet och skaffa sig grundläggande kunskap om aktier. Lär dig mer om handel med fonder på Financer.com.


Svenskarna är som regel duktiga på att spara i fonder. Hela åtta av tio personer i Sverige är fondsparare. När ISK-kontot infördes år 2012 tog fondsparandet fart i landet på allvar.

Idag är det lättare än någonsin att skaffa sig kunskap om fonder på nätet, vilket också gör att många unga har börjat få upp intresset för fonder. Det svåra med fonder är ofta att välja rätt fonder.


”Vi vill göra det enklare för individer att välja rätt fonder som ger en hög avkastning. Därför arbetar vi aktivt för att dela med oss av bra och nyttig information via vår hemsida. Här kan besökare lära sig allt om de olika fondtyperna, vilka risker som finns, samt få goda tips och råd”, säger pressansvarig på Financer.com


När man väljer fonder så bör man alltid göra det utifrån sina egna önskemål och värderingar. Individer bör sträva efter att välja ett fondsparande som passar ens egna värderingar och som man tror kommer ge god avkastning. Vill man investera i fonder som en slags form av ett långsiktigt sparande är det en god idé att sikta in sig på just aktiefonder.


Presskontakt

Tobias Ahlqvist, Country Manager Financer Sverige

tobias@financer.com


Comentarios


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page