top of page
  • Brainz Magazine

Hitta En Professionell Nanny För Barnen

Det är enklare än vad man tror att hitta en professionell barnvakt som arbetar lagligt, och det kommer med fördelar. Laglig barnpassning gör att du kan vara säker på att nannyn som väljs ut för er är erfaren och utbildad för att passa barn, har en trygg och säker anställning och det låter er dessutom använda RUT-avdraget som kan göra tjänsten upp till 50% billigare.Erfarna och utbildade barnflickor

Det kan vara svårt att veta om nannyn som ska passa ens barn har erfarenhet av barn i samma ålder som ens egna, och om de har koll på vad som krävs för att passningen ska vara trygg och säker. Professionella företag som NannyPoppins gör först och främst en bakgrundskontroll på sina anställda, där man går igenom belastningsregister och tidigare referenser samt ställer höga krav på sina nannys. Dessutom går alla barnvakter igenom utbildningar i pedagogik och HLR, så att de vet hur de ska ta hand om barnen om en olycka mot förmodan skulle ske.


Nannys med trygg anställning över en längre tid

Att anställa från ett större företag säkerställer också att er barnflicka har bra arbetsvillkor och en vit lön. Det kan hjälpa till framtida jobb men garanterar också att ni som familj vet att er nanny trivs i sitt arbete och kan passa era barn i en längre period, så att ni har en trygg person som ni kan förlita er på när det behövs som mest och som kan följa med era barn upp i åldrarna.


Personligt utvald barnvakt som passar er familj

Med så noggrant utvalda nannys kan barnpassningsföretag se till att ni får någon som passar just er familj. Det kan kännas underligt att någon annan ska välja ut en barnvakt åt en, men barnvaktsspecialister på större företag har mycket erfarenhet och hittar någon som passar bra med er och era barn, och som dessutom har ett schema som matchar ert, så att ni vet att de kommer kunna ställa upp när ni behöver det.


Företagen sköter RUT-avdraget åt er

Går man via företag när man ska ha barnpassning kan man använda RUT-avdraget. RUT-avdraget är ett avdrag som gör tjänster såsom barnpassning upp till 50% billigare, och större företag ser till att skicka in ansökan om avdraget åt er, så att ni får ett lägre pris utan att ni själva behöver göra något. Både billigt och smidigt!


Större företag som NannyPoppins erbjuder nannys i Malmö, Göteborg och Stockholm men även i resten av Sverige. För att få veta mer om trygg, säker och laglig barnpassning kan ni ta kontakt på NannyPoppins på deras hemsida.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page