top of page
  • Brainz Magazine

Konsten Att Inreda Din Transportbil Eller Servicebil

Det är en konst att inreda din transportbil eller servicebil. Inte för att det är begränsat utrymme utan för att möjligheterna är stora och det är mycket att tänka på. Hur vill du helt enkelt att din professionella inredning till din servicebil ska vara inredd? Vilka aspekter är viktiga för din specifika verksamhet? Vi berättar mer om hur du kan gå tillväga och vad du bör tänka på.


Färdiga lösningar


Det finns de som har tänkt före dig. Ett exempel är Ropab som har tagit fram färdiga förslag som rör inredning för din servicebil. Deras förslag och idéer är aktuella för olika bilmärken. När det kommer till skåpinredningar till bil har de tagit fram förslag till alla vanliga transportbilar, men det går även att modifiera dem, eller designa på ett alldeles eget sätt. Professionella bilinredare har lång erfarenhet av att bygga specialanpassade transportbilar efter sina kunders behov. Dock är alltid varje enskild transportbil och den som använder den unik. Alla har specifika önskemål och sätt att arbeta på. En smart skåpinredning ska underlätta användarens vardag på ett optimalt sätt.


Frågor att ställa till sig själv


Oavsett om du tänker dig lämna in bilen så att professionella inredare gör merparten av jobbet eller om du tänker inreda din bil själv finns det några grundläggande frågor du bör ställa till dig själv. Fundera först kring vilka arbetsmoment behöver du kunna utföra i skåpbilen? Här kommer utrymmet att vara helt avgörande. Ska du arbeta i bilen eller enbart använde den som transport? Nästa fråga är vilka verktyg, redskap och tillbehör använder du i ditt arbete och hur mycket plats uppskattar du att de behöver? Tänk gärna igenom din arbetsprocess och därmed också vad det är för storlek på dina verktyg och redskap. En sista fråga är ifall du behöver frigöra utrymme i bilen för annat än dina verktyg och redskap?

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page