top of page
  • Brainz Magazine

Så Hittar Du Rätt Parfym För Dig

När det gäller att hitta rätt parfym, så är det inte alltid det enklaste. Även om en doft är bra på en annan person, så är det inte säkert att samma doft luktar lika gott på just dig. Ett smart sätt att hitta rätt parfym för dig är att köpa hem olika parfymprover, eller parfym samples som det även kallas. Just att testa parfymen på din egen hud är ett måste, då den doftar helt annorlunda där än vad den gör på andra, eller i själva flaskan. 


Att testa olika parfymer


Det finns flera sätt att experimentera med olika dofter när du testar parfymer. En vanlig metod är att använda speciella pappersremsor. Dessa remsor är tillverkade av ett särskilt absorberande material som snabbt fångar upp doften när du sprutar parfymen på dem. Var noga med att inte överdriva mängden parfym på remsan – det handlar om att få en känsla för doften, inte att blöta ner den. Efter att du har låtit doften landa på remsan kan du försiktigt lukta på den för att uppleva hur doften utvecklas.


Ett annat, mer personligt sätt att testa parfymen är att applicera den på din egen hud. Parfym kan variera avsevärt beroende på vem som bär den. Det som doftar underbart på en vän kanske inte alls passar din egen stil eller hudkemi. Undvik att testa för många olika dofter samma dag – det kan förvirra dina sinnen. Istället är det bäst att använda ett parfymprov och sedan göra vad du brukar göra under en dag, det är då du kan få en känsla av hur parfymen fungerar på just dig.

 

Köp hem parfym samples på nätet


Du som är ute efter bra parfymprover eller parfym samples att testa hemma, du kan kolla in Cedvard. Hos dem finns det en massa bra samples av dofter. De har även normalstora flaskor av parfymer, så att när du hittat rätt doft kan köpa hem den. 


Σχόλια


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page