top of page
  • Brainz Magazine

Ska Man Välja Mobilskal Eller Mobilfodral Till Smartphonen?

De allra flesta av oss, vi har ju en så kallad smartphone som vår mobil idag. Dessa är lite mer känsliga när det gäller att tappas, eller mot stötar och annat, än de tidigare telefonerna var. Idag finns det många alternativ för att skydda mobilen på ett bra sätt. Bland annat finns det mobilskal, mobilfodral, skärmskydd och så vidare. Men vad passar bäst att välja egentligen?


Bra skydd för mobiltelefonen


Det allra bästa för att skydda din mobil, det är att satsa på ett mobilskal eller ett mobilfodral. Ett skämskydd är förvisso bra för att skydda din skärm mot repor, men det är bara just det som den skyddar mot. Om du vill ha skydd för hela telefonen, så kan det vara smart att kombinera ett mobilskal med ett skärmskydd eller så satsar du på ett mobilfodral.

Idag finns det mobilskal och mobilfodral i många olika material. Bland annat finns de i läder, plast, silikon med mera. Sedan finns det olika varianter där en del av dem skyddar baksidan och kanter, andra skyddar både framsida och baksida samt att du har även så kallade plånboksfodral där du kan ha med dig kort och pengar i också. Det är rätt smidigt så slipper du ha både plånbok och mobilfodral.


Hitta snygga mobilskal


Om det är så att du vill satsa på att köpa ett skal för mobilen, så har du många att välja på hos Bjornberry. De finns i flera olika material samt även i olika färger samt att en del av dem har mönster eller motiv. Se till att välja rätt skal för din mobilmodell. Det finns mobilskal för iPhone och Samsung så väl som för Sony, HCT, LG och många fler.


Fundera på vad det är du gillar, om det är en viss färg, ett visst motiv eller om det ska vara ett snyggt mönster på bara.


تعليقات


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page