top of page
  • Brainz Magazine

3 Smarta Investeringar För Dig Som Har Barn

I samarbete med: Hey Kiddo

 

När man talar om att göra kloka investeringar som förälder är det många som missar det viktigaste. Nämligen att investera i sin livskvalitet! Här kommer listan som tar dig från att vara en stressad förälder – till att få avgörande livskvalitet som får dig att ifrågasätta varför du inte började tidigare.


1. Professionell hemstädning


Det är fredag eftermiddag och du och din partner inser att ingen har plockat fram dammsugaren på tre veckor. Snart kommer svärföräldrarna på middag och barnens dammiga leksaker ligger utspridda i hela vardagsrummet. Den här situationen är en evig klassiker som inte mer än sällan bidrar till onödiga bråk, något som i slutändan tär på er relation. I stället bör ni anlita Hello Clean hemstädning – en prisvärd och populär städfirma i Stockholm som lyfter er bostad till nya höjder. Med städhjälp kan ni luta er tillbaka och minska era måsten, samtidigt som ni får mer tid över till annat.


2. Flexibel barnpassning


Många småbarnsföräldrar bevittnar om att de har svårt att hinna umgås med sina vänner. Även om man försöker boka in middagar eller promenader brukar barnen komma i mellan. Att försumma sina vänskapsrelationer är inget någon gör avsiktligt, men tyvärr hamnar ändå många i den situationen. Om du vill få mer tid för att hålla i gång dina sociala relationer kan du enkelt anlita en trygg nanny som passar barnen. Hey Kiddo erbjuder sporadisk och regelbunden barnpassning för föräldrar som vill ha avlastning i vardagen. Unna dig en middag med bästisen på stan – eller varför inte en AW medan er barnvakt hämtar på förskolan?


3. Ge ditt barn verktygen att lyckas i skolan


Vill du gärna hjälpa ditt barn med läxorna, men saknar kunskaperna för att hjälpa till på bästa sätt? Ta hjälp av en studybuddy! En studybuddy är en toppelev som besitter färska ämneskunskaper och hjälper ditt barn med allt från läxor, studieteknik och studiemotivation. Studybuddy är störst i Sverige på läxhjälp och erbjuder privatundervisning i alla ämnen för barn i alla åldrar. Det är en riktigt smart investering du kan göra som förälder, eftersom den inte bara ger avkastning i form av höjda betyg, utan även ett förstärkt självförtroende och studiemotivation! Kom i gång med läxhjälp i Stockholm och få den bästa terminsstarten.

Bình luận


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page