top of page
  • Brainz Magazine

4 Anledningar Till Varför Du Ska Välja Kontorshotell

Är 2022 året då du går från snack till verkstad och startar ditt egna företag? Här kommer 4 anledningar till varför du bör hyra in dig på ett kontorshotell.Nätverka:

På ett kontorshotell kryllar det av likasinnade entreprenörer där du har en ypperlig chans att hitta både samarbetspartners och potentiella kunder. Även om ni arbetar i olika branscher och inom era egna företag så får du trevliga och inspirerande kollegor! Du kanske behöver en ny redovisningskonsult? Har du tur är det din nya kontorsgranne!


Väx i takt med ditt bolag:

Kontorshotellen är väldigt flexibla när det kommer till yta och erbjuder därför olika medlemskap anpassat till din situation. Behöver du enbart vara på kontoret ett par dagar i veckan finns det tillgång till öppna landskap, eller är du i större behov av eget utrymme så erbjuds ljudisolerade privata rum. I uppstarten av ditt företag är du kanske helt ensam och hyr in dig på ett litet rum, men i takt med att företaget växer och ni blir flera i bolaget erbjuds alternativ som matchar er tillväxt. Helt klart en smidig lösning för tillväxt och ni slipper dessutom adressändring och komplicerade flyttar!


Rätt Arbetsmiljö

Det är intressant hur mycket vi påverkas av den miljön vi vistas i. Väljer du att sitta hemma är du inte riktigt ”på jobbet”. Du kommer att bli distraherad av olika hushållssysslor som tar bort fokus från ditt arbete:


”Ska jag passa på att tvätta?”

”Står det något odiskat i köket?”

”Behöver det dammsugas i barnens rum?”

”När ska jag laga punkan på cykeln?”


För att hamna i rätt fokus är det oerhört viktigt att du hittar en bra rutin. Ställ klockan varje dag, ta dig en dusch, klä upp dig och lämna hemmet.

Quality Office är ett mycket prisvärt alternativ, och som erbjuder kontorshotell i Södra Stockholm på fyra olika adresser i moderna och fullt möblerade lokaler med hög säkerhet.Företagsimage

Du och ditt företag framstår mer professionellt genom att verksamheten kan nyttja:


  1. Receptionsserivce

  2. Postfack

  3. Företagsadress

  4. Konferensrum

  5. Ta emot kunder i en kontorsmiljöComments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page