top of page
  • Brainz Magazine

Årets Julklapp 2020 Till En Bilälskare – En Skönhetbehandling För Bilen!

BETALT SAMARBETE MED ÄLVSJÖ BILVÅRD

 

Den officiella "Årets julklapp" utses varje år av företaget HUI Research som ägs av Svensk Handel och just detta år tog Stormköket hem titeln som årets julklapp. Detta på grund utav den utomhustrend som har accelererat kraftigt den senaste tiden på grund utav Covid-19. Men har du en partner eller någon annan i din närhet som älskar sin bil mer än hen älskar att vara utomhus så vill vi tipsa om den perfekta julklappen: En Skönhetsbehandling för bilen! Vi har i samarbete med Älvsjö Bilvård listat några "spa-paket" som definitivt skulle bli en upskattad julklapp av din bilälskare till partner eller vän.Utvändig och invändig tvätt - Årets julklapp för bilälskaren enligt oss!


En bil mår bra av att vara ren men den mår dåligt av att tvättas på fel sätt. När du lämnar in din bil för tvätt säkerställer du att den tvättas både skonsamt, effektivt och miljövänligt.

Kunnig personal tvättar din bil skinande ren med ett skräddarsytt program med kvalitetsprodukter från välkända leverantörer. Detta ingår i utvändig och invändig tvätt: Avfettning, schamponering, fälgrengöring, avspolning av hjulhus, däckglans, torkning av bil, dammsugning av hela bilens kupé samt bagageutrymme, rengöring och torkning av paneler, dörrsidor, dörrkarmar, instegslister, in- och utvändig fönsterputs, tvättning av gummimattor/dammsugning av textilmattor.

Pris: Personbil 449:- SUV 549:-

Pris inkl. maskinvaxning: Personbil 1199:- SUV 1399:-


Motortvätt - För motorälskaren!

Kunnig personal tvättar bilens motor skinande ren med ett avfettningsmedel som är skonsam mot bilens plastdetaljer. För kundens trygghet ser den kunniga personalen till att skydda och vara försiktiga med känsliga komponenter under huven.

Detta ingår i en motortvätt: Avfettning samt avspolning med högtryck med tempererat vatten för bästa effekt. Eventuellt handtvättning av detaljer vid kraftig nedsmutsning samt avblåsning med tryckluft för fördrivning.

En garanterat uppskattad present för motorfantasten! Pris: 449:-

Skinnbehandling eller Klädseltvätt

En skinnbehandling består av 2 steg där skinnet först görs rent med ett rengöringsmedel speciellt anpassat för ändamålet och därefter smörjs skinnet in med en conditioner för att få tillbaka doft och känsla. I en skinnbehandling ingår: Dammsugning av hela bilens kupé, skinnbehandling i 2-steg. Pris: 1499:-

En klädseltvätt består av att dina tygsäten tvättas rent med en speciell textiltvätt dammsugare. Denna maskin sprutar in tvättmedel ända in på djupet av fibrerna för att sedan skölja samt suga upp smutsen. Resultatet är oförskämt bra och är en perfekt julklapp till bilägaren med barnfamilj!

I en klädselbehandling ingår: Först vanlig dammsugning av sätena, sedan textiltvätt samt torkning. Pris: 1499:-

Helrekond - En lyxigare present som kan liknas med en heldag på Spa!

En helrekond får bilen att kännas som ny, och det är den lyxigste behandligen du kan köpa till en bil, och dessutom ingår en motortvätt för helhetens skull! Om du har en lite högre budget för julklappen så är detta alternativ något utöver det vanliga när det kommer till skönhetsbehandlingar för bilen, och en julklapp som definitivt kommer att uppskattas av bilälskaren.

Detta ingår i en helrekond:

Avfettning, schamponering, fälgrengöring, avspolning av hjulhus, motortvätt, däckglans, torkning av bil, 3-stegs lackbehandling med vax, alternativt lackskydd, dammsugning av hela bilens kupé samt bagageutrymme, rengöring och torkning av paneler, dörrsidor, dörrkarmar, instegslister, in- och utvändig glasbehandling, tvätt av gummimattor alternativt textiltvätt av textilmattor, textiltvätt av fotutrymmesdelen fram, bak samt bagageutrymme, textiltvätt av stolar alternativt 2-stegs skinnbehandling beroende på utrustning.

Pris med vax: 3999:-

Med lackskydd: 4499:-Utöver allt detta erbjuder Älvsjö Bilvård även flera andra tjänster såsom: Ozonbehandling, Utvändig tvätt, Invändig tvätt, Utvändigt tvätt med maskinvaxning, Utvändigt rekond, Invändig rekond. Läs mer och boka här! Årets julklapp för bilälskaren helt enkelt!

 

Älvsjö Bilvård finns på Varuvägen 14 i Älvsjö där de erbjuder sina kunder högkvalitativ och miljövänlig bilvård med marknadsledande produkter till överkomliga priser.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page