top of page
  • Brainz Magazine

Få Tillbaka Håret Med En Transplantation

Kanske det är så att du upplever att ditt hår, det blir allt tunnare, eller så kanske du till och med redan har tappat en hel del av ditt forna hårsvall? Håravfall kan ge dig tunnare hår över hela ditt huvud, eller så får du kala fläckar i hårbotten. En del tappar hår då de är mycket stressade. Det brukar då allt som oftast växa tillbaka igen. Men så finns det håravfall där man tappar delar eller hela håret och då kan det vara läge att göra en Fue hårtransplantation. Det kan du göra hos Akacia Medical som är en bra hårklinik i Stockholm. Du kan alltså på ett mycket enkelt sätt och med ett relativt litet ingrepp få tillbaka det hår du tappat.Hur går det till med en hårtransplantation?

En Fue hårtransplantation hos hårkliniken Akkacia Medical sker genom att man avlägsnar enskilda hårsäcksgrupper från ett så kallat givarområde. Det är alltså ditt eget hår, där det fortfarande växer man kan ta av. Man flyttar helt enkelt bra hårsäckar från ditt huvud till de kala fläckar du har. Att göra en hårtransplantation är en permanent lösning och gör att du slipper fundera på att ha löshår eller att satsa på en kal frisyr. Fördelen att göra denna transplantation hos denna hårklinik är att de har en lång erfarenhet av det. De har sedan de startade 2011 gjort flest hårtransplantationer i Sverige. Resultatet du får kommer garanterat att göra dig nöjd.


Har du börjat tappa hår?

Orsakerna till att du börjat tappa hår kan vara olika, men det är något som drabbar både män och kvinnor. Tecken på att du drabbats av håravfall är att du märker av det du duschar, att det åker av mer hår än vanligt. Det kan även vara att du har en märkbart tunnare hästsvans eller att det går att se in till hårbotten.Kommentare


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page