top of page
  • Brainz Magazine

Innovativ Läxhjälp Som Fokuserar På Mer Än Bara Ökat Studieresultat

I samarbete med SmartStudies

Individuell läxhjälp handlar inte bara om att förbättra elevers studieresultat. För att utvecklas både akademiskt och personligt, krävs studiehjälp som fokuserar på att förändra elevers mindset. Ökat självförtroende och motivation är viktiga nycklar för att lyckas. SmartStudies, en specialistavdelning inom utbildningsorganisationen Allakando som erbjuder mattehjälp och privata studiecoacher som jobbar stenhårt med detta.Läxhjälp som strävar att förändra elevernas mindset

Privatundervisning från SmartStudies strävar inte bara efter att få elever att uppnå bättre betyg. Väldigt mycket fokus läggs på att förändra elevernas inställning för sina studier. Därför jobbar organisationen väldigt omfattande med att förstärka motivationen och öka elevernas självförtroende. Detta görs genom exempelvis interna kommunikationsutbildningar som är anpassade efter individuell läxhjälp.


Fredrik Fridlund, VD och grundare för Allakando och SmartStudies berättar vidare:


“Det handlar inte bara om att få elever att klara av nästa examination. Det är viktigt att på längre sikt även hjälpa och stärka dem till ett självständigt och effektivt arbete som de kan ta med sig ut i livet. Akademisk- och personlig utveckling är alltid i fokus. Det är detta som gör oss på Allakando unika.”


Läxhjälp med över ett decennium av erfarenhet

SmartStudies är ett av landets största företag som erbjuder privatlärare inom läxhjälp. De har över ett decennium av erfarenhet i branschen där de hjälpt över 14 000 elever. De fokuserar främst på att vara bäst på matematik, studieteknik och motivation.


SmartStudies är en del av utbildningsorganisationen Allakando vars filosofi är att alla kan mer än vad de tror. Det krävs bara rätt verktyg för att uppnå målet. Likt en bra PT, kan en studiecoach hjälpa eleven att uppnå sina mål snabbt och enkelt.


Läxhjälp med unik coachning

Det som särskiljer SmartStudies från sina konkurrenter är deras unika läxhjälp. En studiecoach från SmartStudies är noggrant utvald för att den ska matchas ihop med elevernas specifika utbildningsbehov. Enbart en liten andel av alla sökande får jobbet som studiecoach då organisationen strävar efter att anställa Sveriges bästa.


Det räcker inte med en studiecoach som bara har bra ämneskunskaper. Den måste kunna förmedla det så att eleven förstår. Det handlar även om att förstå elevens behov och situation, detta är grunden för individanpassad studiehjälp. Därför blir varje studiecoach utbildad och certifierad i Allakandos pedagogiska metod som fokuserar på pedagogik, kommunikation och motivation.


Med en studiecoach från SmartStudies får eleven en lärare som har goda gymnasie,- & högskolebetyg. Utöver arbetet som studiecoach är det vanligt att många av SmartStudies mattelärare har en bakgrund från Sveriges topputbildningar. För att veta mer om privatlärare från SmartStudies, besök deras hemsida.


Mer om SmartStudies

SmartStudies är främst specialister på matematik men privatundervisning inom alla andra ämnen finns också, oavsett utbildningsnivå.


Läxhjälp från SmartStudies finns i hela Sverige, storstad som mindre ort. Online eller i hemmet.


För att veta mer om SmartStudies priser och upplägg besök deras hemsida eller ring direkt till 0775 – 88 80 15.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page