top of page
 • Brainz Magazine

Katrin Zytomierska - I Zonen För Global Expansion

Katrin Zytomierska, 42, är en inspirerande entreprenör som även driver en utav Sverige mest besökta instagramkonton där man alltid kan förvänta sig underhållande och ärligt innehåll. Katrin är grundare och vd på Clean Eating AB som tillverkar och säljer livsmedel med lite kolhydrater. Vi har intervjuat henne om mindset, framgångsfaktorer, hennes kommande expansion och lite annat.   
Berätta lite om din kommande expandering, planerar du att även utöka sortimentet eller enbart produktionen?

Vi har ganska länge jobbat under ”försäljningsstopp” alltså vi har inte kunnat sälja in till nya ÅF samt nya marknader då vår befintliga produktion inte har mer kapacitet. Vi utökar vårt sortimentet hela tiden och det vill vi såklart fortsätta med. Vi har den senaste tiden även blivit tvingade att lägga ut viss produktion externt och den vill vi gärna ta tillbaka när den nya fabriken är klar. 

Har du märkt några hinder med en global expandering?

Eftersom jag arbetar med extremt duktiga och noggranna människor/anställda har jag inte märkt några hinder. Det har säkert de gjort under resans gång!  
Vad skulle du säga är den största framgångsfaktorn för dig?

Jag tillverkar fantastiska produkter som folk uppskattar. Jag lägger hela mitt hjärta i allt jag gör. Jag gör inget för att enbart tjäna pengar utan jag står för allt jag säljer till mina kunder.

Vad gör du för att komma in i ”the zone” om du känner dig ofokuserad?

Tränar mer, sover mer, tackar nej till saker. Ibland kan det funka med en rejäl fylla för att rensa skallen också!

Många ser upp dig till på grund utav din ärlighet och dina öppna åsikter, du säger vad du tycker och gör som du tänker. Hur har du utvecklat den typen av mindset?

Det är bara gener och uppfostran. Jag gör inget jag är som jag är

Upplever du att folk runt dig är lite rädda för dig? Borde dom va de?

Det upplever jag ha ha men det är ju bara att folk själv är osäkra. De borde verkligen inte vara rädda för mig men jag förväntar mig ett respektfullt bemötande av alla så jag antar att jag är ganska normal.

Om du fick ge ett tips till de som vill våga vara mer öppna men är rädda för folks reaktioner, vad skulle ditt tips vara?

Skriv eller säg något som du får reaktioner på. Tvinga dig själv till att inte radera kommentarerna eller svara ”det tycker jag, jag står för det”..

Finns det något du vill bli bättre på? - Padel!

Vad skulle du säga är din främsta egenskap? - Behålla lugnet och förhandla

Har du några rädslor som hindrat dig från att göra något?

Verkligen inte! På både gott och ont

Hur är du som chef?

Hård men rättvis. Mina anställda tycker nog att jag är ganska virrig men i slutändan löser jag allt - det vet dem. Jag ger mina anställda frihet under ansvar och jag är väldigt mån om deras välbefinnande. 

10 snabba med Katrin

 1. Jobba ensam eller med en partnerr? - Ensam

 2. Fisk eller kyckling? - Fisk

 3. Hmmakväll eller utekväll? - Utekväll

 4. Surt eller salt? - Salt

 5. Pizza eller hamburgare? - Sluta...

 6. Snyggt eller bekvämt? - Snyggt

 7. Macbook eller PC? - Macbook

 8. Katt eller hund? - Hund

 9. Strand eller storstad? - Strand

 10. Lägenhet eller hus? - Lägenhet

Commenti


NYHETSBREV

 • linkedin-brainz
 • facebook-brainz
 • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page