top of page
  • Brainz Magazine

Möblera Soffan På Rätt Sätt

I samarbete med Javamöbler

 

När man möblerar sitt vardagsrum eller tv-rum, så är det mycket vanligt att soffan, den ställs längs med ena väggen i rummet. Men, det går att ställa den på en mängd andra sätt. Att ställa den längs med väggen, det gör att rummet känns mindre än vad det är. Även om många har fått för sig att det är tvärtom. Det du ska göra, det är att flytta ut soffan från den där väggen. Det så att du ger ditt vardagsrum det lyft det kanske behöver. Om du har flera soffor eller bara en, det spelar ingen roll. Om du flyttar ut den eller dom från väggen så har du ju helt plötsligt mer plats att använda dig av. Väggen kan du till exempelvis ha bokhyllor på nu i stället.Möblera mitt i rummet

Om du har ett mycket stort rum, så är det inte fel att kunna röra dig fritt runt dina möbler. Det helt utan begränsningar. Det kan du göra genom att möblera din soffa, tv-bord med mera mitt i rummet. Du får då ett fint flöde för rörelse. Du kan även skapa rum i rummet så att säga, om du har ett extremt stort rum att använda dig av. Du kan skapa en avgränsning med hjälp av soffan. Det gör att du kan ha en del för tv, en läshörna och en sällskapsdel om du vill.

Om du bor så att du har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, då är det mycket bra att flytta ut soffan från väggen., det så att du då kan skapa en naturlig avgränsning mellan vardagsrummet och matplatsen.


Använda flera soffor

Om du vill så kan du ta två soffor och placera dem mitt emot varandra. Det inbjuder till en social samvaro. Du kan även rama in soffgruppen genom att ha en bra matta under.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page