top of page
  • Brainz Magazine

Sälj Som Din Kund Köper – Göteborgsduo Hjälper Företag Att Nå Framgång

I samarbete med Hela Sverige Säljer

 

Det har blivit en rejäl buzz kring den dynamiska utbildningsduon Markus Samuelsson och Robert Bloom. De reser nu runt i landet för att sprida kunskap inom försäljning, kommunikation och motivation. Målet är att hjälpa företag att maximera sin tillväxt. På kundlistan finns redan bland annat KappAhl, Bjurfors och SEB.


Marcus Samuelsson & Robert Bloom

En helt ny metod för att utveckla och förbättra säljorganisationer. Det är så Markus Samuelsson och Robert Bloom beskriver sitt engagemang. Genom deras utbildningsturné ”Hela Sverige Säljer” skapar de en möjlighet för bolag att optimera sin säljorganisation.


Denna metod och kunskap kan verkligen skapa enorma resultat för de företag och personer som väljer att ta det till sig.

– Vi är verkligen inspirerade av människors resultat både jag och Robert. Vi ser ju vilken skillnad det gör. Denna metod och kunskap kan verkligen skapa enorma resultat för de företag och personer som väljer att ta det till sig. Vi är peppade att dela med oss till så många som möjligt, berättar Markus Samuelsson. – Utöver alla små- och medelstora bolag som vi får förmånen att påverka under våra utbildningar, så är det också inspirerande att stora bolag som exempelvis Caparol och Bjurfors har valt oss för strategisk rådgivning och implementation för att öka försäljningen.


3 korta tips för att Sälja som kunden köper – vägen till framgångsrik försäljning!


  1. Ta reda på dina kunders värderingar och hur de är kopplade till deras köpbeslut.

  2. Kommunicera i enlighet med kundens värderingar – du får snabbare en connection och skapar tillit.

  3. Vi människor gör fler och större affärer med människor vi har förtroende för!

Robert Bloom och Markus Samuelsson gör under året en unik turné tillsammans. De har båda heltidsuppdrag på respektive håll, Markus som Manager på telekomjätten 3 och Robert som VD på företaget Regium International, men när de möttes för ett par år sedan föddes idén om att sammanföra deras kunskaper till en ”perfect match”.

Klassiska säljutbildningar och föreläsningar har vi stött på många gånger förut. De allra flesta attackerar försäljning från den traditionella vinkeln How To Sell, det vill säga, hur du säljer din produkt eller tjänst på bästa sätt. Göteborgsduon väljer med sin approach ett helt nytt synsätt. De kompletterar den klassiska metoden How To Sell med konceptet Why They Buy. Då skapas en unik ny kombination menar duon. Syftet med Why They Buy är att man ska kunna lära sig att identifiera sin kunds värderingar och därefter även lära sig kommunicera enligt dessa. Genom det byggs ett mer träffsäkert sätt att bemöta kunden. Det blir tidseffektivt för både kund och säljare, samtidigt som kunden bemöts på det sätt hen önskar.

Under utbildningen ges också konkreta tips för de olika momenten i en säljcykel, kopplat till just denna metod. Vi har valt att dela upp det i en inledande fas, en presentationsfas, behovsanalysen och så avslutet. Det är viktigt att inte slarva med någon av dessa faser och att alltid ha rätt inställning. – Mental träning är en förutsättning för att lyckas, berättar Markus.

De två inspirerande säljexperterna menar att utbildningen inte enbart passar de som arbetar operativt med försäljning och marknad, utan egentligen alla som direkt eller indirekt sysslar med kommunikation av något slag. Vilket förstås även går att applicera i alla typer av relationer. Genom skarpa insikter, bred kunskap, inspirerande engagemang och en otrolig passion för försäljning, lyckas de trollbinda sin publik. Nu finns det en möjlighet för dig att ta del av utbildningen. För mer information om orter och datum, besök deras hemsida: www.helasverigesäljer.se


Robert Bloom till vänster, Markus Samuelsson till höger

Robert Bloom – Robert är VD på företaget Regium International som hjälper företag att bygga och skapa smarta försäljningsorganisationer. Robert är entreprenören som genom sin innovativa kraft byggt ett 10-tal bolag i Sverige och utomlands. Genom sina föreläsningar och utbildningar har han hjälpt tusentals människor att förstå vikten av att lära känna kundens värderingar för att nå fram. Genom en förståelse för individen, menar Robert att du på ett mer träffsäkert och värdigt sätt når fram till människan bakom köpbeslutet.


Markus Samuelsson – Tidigt i sin karriär blev Markus toppsäljare på telekomjätten 3 och slog försäljningsrekord både som säljare och butikschef. Han har bland annat tagit hem priser som Årets Unga Chef, Årets Säljare samt Årets Butikschef på 3. Numera jobbar Markus som Manager på 3 Retail, där han bland annat är med och formar nya ledare och säljstjärnor (både B2C och B2B). Markus har ett omfattande engagemang som styrelsemedlem i UF. Markus är en uppskattad föreläsare sedan snart 10 år tillbaka.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page