top of page
  • Brainz Magazine

Så Blir Du En Mästare På Gåvor

Att ge bort presenter är en skön konst och något alla behöver öva på. Oavsett om det handlar om give aways i professionella sammanhang eller gåvor i privata sammanhang så finns det mycket att lära av mästarna. Det gäller nämligen att se vilka fördelar man själv kan ha av att ge bort något. Genom att ge bort en present som får mycket uppmärksamhet kan du själv dra uppmärksamhet till dig och på det sättet göra PR eller reklam för något som du vill marknadsföra.Ge bort något som skapar uppmärksamhet

Om du till exempel ska besöka en konferens, en utbildning eller något annat event där det förväntas att du har med dig en gåva, så bör du fundera på vilken gåva som skulle kunna väcka mest positiv uppmärksamhet. På det sättet kan du få andra kunder och besökare att reagera och uppmärksamma dig, och eventuellt det företag du representerar.


Oavsett om du vill ge bort smycken, prydnadssaker, mat eller något helt annat så gäller det

att tänka sig in i mottagarens situation och föreställa sig vad han eller hon skulle vilja ha. På

det sättet ökar du chanserna att ge bort något som verkligen går hem.


Presenter online

För dig som letar online efter presenter finns den uppsjö att välja bland. Det kan kännas förvirrande med det stora utbudet, men försök och vänd det till din fördel! Om du letar riktigt länge och noggrant kan du hitta en personlig och alldeles perfekt present!


Att lära sig ge bort presenter kräver övning. Var inte rädd för att prova! Vi hoppas det ska gå bra när du nästa gång ger bort en present - oavsett om det är i ett privat eller professionellt sammanhang. Om du tar till dig av våra goda råd här ovan kommer det säkert att gå bra. Varmt lycka till!

Comentarios


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page