top of page
  • Brainz Magazine

Säg Det Med En Skylt

I samarbete med Skiltex

 

Om du har en verksamhet, så kan det vara bra att satsa på olika sorters skyltar. Det spelar ingen roll om det är så att du har en butik, en restaurang, ett hotell, eller en annan säljande verksamhet. Att ställa en skylt utanför, för att uppmärksamma besökare eller kunder om något är smart. Det kan vara en så kallad gatupratare, med erbjudanden eller med information om kvällens meny. På Skiltex.se finns det mesta du kan behöva inom skyltar och skyltning. Det kan även vara smart att satsa på displayer. Inne i butiken eller hotellets reception. Skyltar och annat kan vara för att göra reklam, men även för att ge information om något. Idag finns det många olika alternativ för olika verksamheter när det gäller att skylta och säga det man vill säga.Bra produkter för olika typer av verksamheter

När man har ett företag eller en verksamhet så är det viktigt att synas på olika sätt. Även om många pushar för att man måste synas online, så är det minst lika viktigt att ha fysiska skyltar utanför sin butik eller lokal. För restaurangen kan det vara bra att satsa på griffeltavlor, med menyer, info om öppettider med mera. Har du en butik kan du ha behov av att ställa ut en gatupratare eller sätta upp snäppramar med erbjudanden. Hotellet kan satsa på smarta broschyrställ och akrylställ.


Produkter för mässan

En del verksamheter, de ställer gärna ut på mässa. Där kan det vara bra att satsa på att ha produkter som gör att ni syns och sticker ut. Det du då kan satsa på är rollup eller beachflaggor. Det är inte heller fel att ha snygga mässbord. Därtill att ha bra broschyrställ och annat som du kan ställa material som ska delas ut. Allt ni kan behöva, för mässan eller för verksamheten hemma, det finns på skiltex.se.

Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page