top of page
  • Brainz Magazine

Skapa En Egen Bar Hemma

Det är inte fel att ha en bar hemma, i ditt eget vardagsrum eller i källaren om du kanske har en bodega. Att skapa en bar hemma är inte så svårt. Det är bara att skaffa rätt sorts barutrustning samt bestämma dig vad för slags bar du vill skapa. Du kan bygga en egen från grunden eller köpa olika möbler som passar att använda. Kanske du tycker det räcker med ett barskåp? Eller vill du ha allt, så som bardisk, barstolar med mera? Det finns barmöbler att köpa men det går även använda olika bänkskåp och annat för att bygga dig en snygg bar. Sedan får du inte glömma att även fylla upp med olika sorters alkohol och annan bra barutrustning.Imponera med att göra egna drinkar

Om du bygger en bar hemma, så se även till att satsa på bra barutrustning. Dels behöver du ha flera olika sorters glas dels bra grejer för att kunna blanda drinkar med. Se till att lära dig att blanda drinkar med på rätt sätt, så att du kan imponera på dina vänner med det. För att kunna göra bra drinkar är det viktigt att ha bra barutrustning i form av shakers, mätmått och så vidare. Sedan är det som sagt bra med olika drinkglas samt ölglas och vinglas med för den delen. Satsa gärna på att ha en bra vinkyl med samt en kyl för öl och andra drycker.


Barutrustning är viktigt

Oavsett om du ska bygga en bar eller bara ha en liten barhörna hemma är det smart att köpa bra barutrustning som du kan använda dig av. Det blir lite roligare då att agera bartender. Sedan som sagt är det inte fel att lära dig flera olika sätt att blanda drinkar på, så att du kan bjuda dina vänner på just det som de vill ha.


Kommentare


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page