top of page
  • Brainz Magazine

Tillbehör Till Husbil Och Husvagn För Sommarsemestern

 

Säsongen sätter snart igång! Kanske har du redan tagit fram husbilen eller husvagnen och ser över att allt fungerar som det ska inför den stundande semestern? I vilket fall som helst blir semestern trevligare med rätt tillbehör! Och vem vill inte att semestern ska bli perfekt?Skydda dig mot solen med en markis

Har du helt tröttnat på ett stort och krångligt förtält? Det tar tid att sätta upp samt att det kan leda till diverse gräl inom familjen! Investera istället i en enkel smart Fiamma markis. Rulla snabbt ut markisen och fäst två stolpar i marken, inget mer krävs.


Det finns även sidoväggar samt frontvägg att lägga till om du vill få skydd även mot väder och vind och inte bara mot solen. Både sidoväggar och frontvägg är väldigt enkla att installera samt förvara.


Mysig atmosfär med en markismatta

Om du vill ta camping upplevelsen steget längre kommer du behöva en mysig och praktisk markismatta. Förutom att den skapar en mysig atmosfär som känns som hemma, blir det även lite varmare med en markismatta. Samt att smutsen hålls utanför!


Belysning för sena kvällar

Även om det alltid går att tända levande ljus och skapa en mysig atmosfär finns det tillfällen då det behövs lite skarpare ljus även på kvällen. Med LED-belysning som är anpassad till markisen får du ut mesta möjliga av semesterns sena kvällar!


Om du är en riktig livsnjutare kan du investera i LED-belysning som går att dimma. På detta vis kan du skapa den atmosfär du är ute efter utan att behöva resa dig ur stolen!


Reparationskit - ett måste

Något du behöver är ett smart reparationskit till markis, sidoväggar, frontvägg och även markismatta. Det finns inget mer irriterande än att behöva åka runt i olika butiker och leta efter reservdelar under semestern. Se till att ta med dig allt du kan behöva redan från början.


Comments


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page