top of page
  • Brainz Magazine

Vill Du Kunna Skicka Sms Anonymt?

Så fort du använder dig av din egen telefon för att ringa eller skicka sms, så ser ju mottagaren vem det är. Ibland kan det dock vara nödvändigt att skicka ett anonym sms. Det om du inte vill att mottagaren ska veta vem som skickat det. Det du gör då, det är att använda dig av en hemsida, som heter just anonym sms. Där är det bara att skriva in vilket nummer du vill skicka till, sedan skriva själva meddelandet och sedan sända iväg det. Du kan skicka det direkt, eller välja en tidpunkt det ska gå iväg.


Att skicka ett sms anonymt kan vara för att du vill skoja med någon du känner eller kanske för att överraska din käresta.


Anonyma sms


När du skickar anonyma sms, så vet ingen vem de kommer från. Du måste inte registrera dig någonstans, eller uppge ditt namn eller annat. Så länge du inte heller skriver något i ditt sms som avslöjar vem du är, så kan ingen gissa sig till det heller. Om du vill vara extra säker på att vara anonym, så kan du använda dig av en VPN före du går ut på websidan du skickar från. Alternativet är att du väljer att surfa anonymt via din webbläsare.


Genom denna tjänst kan du alltså skicka sms till vem du vill i hela världen. Det måste inte bara vara i Sverige. Tänk bara på att hålla dig inom maxgränsen med text, som är på 1224 tecken. Det är även möjligt att få med emojjis och smileys.


Skicka sms när du vill


En stor fördel med att messa via denna tjänst är att du kan välja då det ska gå iväg. Det är extra bra om du ska skämta med någon. För det gör att du kan vara med personen då den får sitt sms utan att den misstänker dig.


コメント


NYHETSBREV

  • linkedin-brainz
  • facebook-brainz
  • instagram-04

MER ARTIKLAR 

KANALER

bottom of page